Summer nails

Hei! Nå har det blitt veldig lite blogging, og de eneste blogginnleggene som var publiserte mens jeg var på ferie, hadde jeg forhånds publisert dagen før jeg reiste. Jeg kom hjem på mandag, men jeg valgte å bare slappe av og nyte dagene sammen med venner, istedenfor å blogge. Jeg holder nå på med et prosjekt på rommet, som ikke kommer til å være ferdig før om 1-2 uker. Jeg gleder meg til å vise det til dere når jeg er ferdig! Uansett her får dere se de tre siste negle designene jeg har lagd.

Det første er et design som jeg lagde utrolig mange ganger i fjor sommer, bare at jeg valgte litt bedre farge kombinasjoner da. Jeg kom på rett etter at jeg hadde tatt neglelakk fargene på svampen, at den gule og grønne neglelakken ikke burde vært over hverandre, da de nesten ser ut som samme farge. Jeg ble ganske fornøyd for det om, og jeg synes bare det ble enda finere da jeg tok en glitrende neglelakk som topcoat.

Et enkelt og søtt ugle design. Og til slutt et helt forferdelig misslykket design! Haha det var ikke sånn jeg så det for meg ;P

Dette nydelige bilde tok jeg i går kveld når himmelen var på sitt fineste. Jeg er veldig glad i varme sommer kvelder med slik himmel. Jeg gleder meg noe sykt til å vise dere bilder fra kveldene i Danmark. Himmelen var helt utrolig om kveldene der!

Håper dere har kost dere i sommer!

Klem fra Alise

Én kommentar

Veslemøy

17.08.2013 kl.00:21

Hallo, dåkke he ije blågga på øve 2 uge!

Skriv en ny kommentar

hits